Dom > Vijesti > Sadržaj
Kako ukloniti čaj mrlju na keramičku šalicu?
Aug 20, 2018

Ljudi koji žele napraviti čaj moraju imati zajedničkom iskustvu taj teapots i teacups poslužili su za dugo vremena, ostavljajući vrlo teško očistiti čaj mrlju na dno posude i na dnu šalice, bez obzira koja se vrsta moćan deterdžent koristi , bez obzira na to je potrebno puno truda da čisti čaj, a to je čisti čaj mrlja u dno posude i na dnu kup. Keramička šalica t ovaj put možete oguliti krumpir, ukloniti oguljenog krumpira kože, stavite ih u ispunjene vodom čajnik i kup i Zagrijte ih zajedno. Nakon što voda kuhana, ohladi i onda ga ribati. To može biti lakši priljubljen čajnik i čaj mrlja pod u šalici je očišćen. Ova metoda se također se naširoko koristi u loncu, kao i uklanjanje prljavštine u vazi.

Uz čaj skala je ljuska od jajeta može također učinkovito uklanja kamenac. Boce tople vode koja se koristi za toplu vodu je sklona razmjera i toplom vodom boca nije lako uklanja kamenac na dnu zbog uska usta. Vi svibanj želite staviti slomljena jajima u vodu, dodajte malo vode i odgovarajuće količine deterdženta, pokriti bocu s debelim poklopcem i tresti bocu gore i dolje, i konačno Isperite je vodom nekoliko puta, tako da skala u termosica koju mogu effectiv Ely je uklonjen. Keramička šalica se ljuska od jajeta je takav čarobni čišćenje funkcija, vi svibanj želite dati ga probati!

Krumpir kože također mogu biti iskorištene da se bave razmjera u loncu. Nakon korištenja aluminija ili aluminijskih tava u kući za neko vrijeme, tankim slojem skale često nastaje na površini. Keramička šalica pomoću oguljenog krumpira kože možete ukloniti skale, stavili pravilnu količinu vode u loncu, onda stavite u kožu krumpira i kuhati na štednjaku desetak minuta. Naći ćete razmjera pridržavaju zid lonac ili zid u lonac. Može se lako ukloniti.

Na ljuska od jajeta ima funkciju čišćenja doma! Samo slomili se ljuska od jajeta, stavio prljave šalice ili boce treba očistiti, a zatim dodati nekoliko kapi octa, Protresite ga polako i zatim operite četkom za čišćenje dijelova koji se lako čisti. Teacups zbog od mrlja veliki broj čajeva, keramička šalica kup zid nastoji akumulirati debelim slojem čaj, a to ponekad nije lako očistiti. Ako imate šalicu debeli čaj mrlje u vašem domu, mogu također koristiti slomljena ljuska od jajeta oprati čašu. Naći ćete da čaj mrlja na površini kup može lako oprani!


Povezane vijesti