Dom > Vijesti > Sadržaj
Keramička ambalaža treba obratiti pozornost na one
Nov 19, 2018

Keramička ambalaža treba obratiti pozornost na one?

Za krhke proizvode kao što su keramički obrt, je potrebno minimizirati štete uzrokovane procesa transporta i cirkulaciju. Transportna ambalaža ili homogenosti ambalaža ima ključnu ulogu. Glavni oblici postojeće prijevoz ambalaže su:

 

Vanjskog pakiranja

 

Kod vanjskog pakiranja je učinkovit način da štite krhka robe od oštećenja. To je obično potrebno da vanjsko krhke dobara trebali imati određenu čvrstoća i punkcija snage, koja može zaštititi krhke roba netaknuta pod normalan transport i skladištenje i paletiziranje uvjetima.

 

Najtipičnije i najčešće korištene krhke proizvodi su valovitog kutije. Neke velike i teške lomljivi proizvodi se pakiraju u saće kartonske kutije, djelomično upaljač ili samostalno zbijanje.

 

Proizvode sa visoke čvrstoće, kao što su staklo prazne limenke, su prevezena s palete i umotana u filmu umjesto valovitog kartona.

 

Bez obzira kakav krhke paket, riječ "krhke" i odgovarajući uzorak označavaju se u gornjem lijevom uglu četiri strane.

 

Valovitog okvir

 

Valovitog okvir je najčešće upotrebljavanih transportnih pakiranja kontejnera u sadašnjosti. Najčešće korištene lomljive robe, valovitog kutije za vanjskog pakiranja su od tri ili pet slojeva valovitog kartona.

 

Ako omotan in valovitog papira, to je bolje za keramiku pokloni do gotovih proizvoda u rukama kupaca, koji ne samo zadovoljava kupce, nego također izbjegava sporovi s klijentima zbog uništenja proizvoda uzrokovane prijevoz. Istovremeno, to će smanjiti trošak proizvoda i poboljšati trošak proizvoda.

 

Stoga, keramička ambalaža je također vrlo važna, koja je također povezana slika i integritet preduzeća.


Povezane vijesti