Dom > Znanja > Sadržaj
Nešto malo znanja o keramičkim šolama
Aug 20, 2018

Rečeno je da je korišćenje stakla za piće vode veoma zdravo, ali neki ljudi kažu da je staklo lako eksplodirati. U ovom trenutku, upotreba Keramičke šolje je dobar izbor. Čuo sam malo saznanja o keramičkim šoljicama.

Česte mrlje i mrlje od kafe u šolju se čiste pastom za zube ili soli, koja dobro funkcioniše. Koristiti: Čašu voditi vodom (bez vode), a zatim ga procepati suvom soom ili pastom za zube na zidu čaše, a zatim isperite vodom. Salt Bar: Bilo da je to sol ili gruba sol, može nam pomoći da uklonimo mrlje čaja na šolju. Možemo da koristimo prste da pere i isperemo je napolje i iznad mrlja od čaja. Za pronalazak čaja traje dva ili tri minuta. Mrlje su magično nestale! Nije lako povrijediti telo.

Citrusova koža: ponekad je stara i prljava. Kako to učiniti kada se ne očisti? ne brini! U to vrijeme, potražite ostanak limuna u kuhinji, ili piling koju želite izgubiti nakon jela narandže! Za čaše za kafu, koristite limun ili parče za čišćenje ivice čaše. Za lonce za kafu možemo limiti limun, obmotati ga u tkaninu i staviti na vrh posude za kafu. Dodajte vodu da biste ga popunili. Kremenite limun na način da ga napravite, i pustite da kaprira u lonac ispod. Kada u posudi za kafu postoji žuta mokra voda, to je dokaz da limunska kiselina uklanja mrlje kafe. Generalno, lonac za kafu se može ukloniti nakon dva ili takođe.

Korupcija i sol: Ako koristite ljusku umesto melonske tkanine, nakon što uzimate sol, a zatim ga koristite za pranje mrlja od čaja, takođe možete postići neočekivane dobre rezultate! Ako nema pilinga, upotreba malog sirćeta ima isti efekat.

Kuhinjski izbeljivač: razblažite bjelančevine specifične za kuhinju u veliku posudu, a zatim stavite čašu u njega i potopite jednu noć. Nakon čišćenja sa vodom svakog dana, mrlje čaja magično će se očistiti i snežiti!

Pojava Keramičke šolje je takođe dosta, a postoji i vrlo pouzdana izvedba. Generalno, moguće je čaj i piće, a može se koristiti kod kuće u kancelariji.


Relevantne industrije znanja