Dom > Znanja > Sadržaj
Nesporazumi mogu imati prilikom prilagođavanja keramičke šalice
Aug 20, 2018

Potrošači moraju biti upoznati s tim, često vidjeti u svakodnevnom životu i koriste mnogo. Keramičke šalice mogu biti iskorištene da izvući svoje omiljene obrasce na to. To jest, se može prilagoditi uz Velebitski botanički vrt. Međutim, postoje niz nesporazuma za potrošač tko prilagoditi mnogo Velebitski botanički vrt. Ovaj put, proizvođaču keramičkih šalica će jednostavno reći da promijenite vaše osnovne greške.

Keramička šalica je savršen za svoju maštu?

Tekstura, oblik, glazuru, uzorak, i izražavanje keramička šalica neizbježno će potraga za ljepotom. Za ljepotu stvari, svi ljudi imaju osjećaj savršenstva. Nadam se da je savršen. Besprijekorna keramičke šalice su tamo. To je samo da je vrlo visokoj razini. Nisu sve prilagođene keramičke šalice moraju zadovoljiti ovaj standard, ali moramo napraviti ustupke i izbor na temelju stvarnih potreba, proračun troškova i najbolji omjer cijena/performanse.

Gotov proizvod keramička šalica je ostakljena i na temperaturi od preko 1000 stupnjeva, koji ima određeni prinos. Na primjer, stavite 100 keramičke šalice u peć da se spali glazuru. Rezultat glazuru nije da 100 keramičke šalice su lijepe i svijetle. Iskreno, to je teško doći do 100% stvari pod suncem. a. Takozvani zlato nije ono pravo. Keramike su još teže postići. Prema konvencionalnim iskustvo, nakon 100 keramičke šalice su izgorjela, oko 30% proizvoda su relativno savršen, a oko 50% proizvoda pripadaju relativno uravnotežen indeks, a oko 10% su nešto malo. O, ali to ne utječe na korištenje. Oko 10% od preostalih je neispravan proizvod koji ne mogu biti korišteni. Naravno, omjeri navedeni ovdje jesu nije nužno točan, da ti pokažem grubo raspon od keramičkih šalica kvalitete klasifikacije. Keramičke šalice u prva tri slučaja se zajedno valute koje se najčešće koriste za prilagođavanje.

Prvi put prilagođavate keramička šalica, najlakše zaplet je kvaliteta. Morate imati sve nedostatke? U stvari, nema keramičkih tvornica u svijetu mogu da svi proizvodi savršeni.

Drugi problem koji će se susresti je cijena. Svatko tko kupuje nešto želi kupiti najbolji proizvod po najnižoj cijeni. Ovo nije prirodno u krivu. Ali istovremeno, nemoj zaboraviti vrlo razuman rekao da drevni rekao: denar! Možda je iste kvalitete, cijena prenosi različite tvornice će biti drugačije, uostalom, stvarni trošak za svaki dom je drugačiji. Samo trebate izabrati za cijenu osrednje cijene i smatraju da je tvornica pouzdaniji. Osobno ne želim da me ostvarivati najjeftinije tzv. Jeftini stvari koje prirodno imaju svoj jeftini razloga. Ali cijene jeftinije kompresije je recesivna. Ako naiđete na problem, naći ćete da najjeftinije nije nužno najisplativiji. Pa nemoj gledati cijenu. Osim cijena, možemo sigurno ima ovih faktora: stupanj suradnje tvornice, stav tvornice, da li je odgovorna i rukovanje logistika oštećenja. Naravno, u sadašnjim uvjetima e-trgovine, kupce i prodavače nisu sreli i je teško ih prepoznati. Samo mogu presude iz fabrike stav prema vama u online chat ili telefonske komunikacije u tvornici. Konačno odabrati onu koju osjećate je odgovarajuće i zadovoljavajuće. Ali ne mora napraviti izbor isključivo na temelju cijene. Ako je to slučaj, imaju visoku vjerojatnost poslije žaliti prvobitni izbor.

Opće korištenje keramičke šalice je promovisanje robe, koji mogu biti dodani logotip vaše tvrtke za pakiranje i nabave. Ili neke aktivnosti za izvođenje i nagrada. Keramička šalica prilagodbe je dobar izbor. Čak i upotreba život.


Relevantne industrije znanja