Dom > Znanja > Sadržaj
Kako napraviti uzorak na keramičku šalicu
Aug 20, 2018

Primjena keramike je vrlo opsežan. Postoje mnogi proizvodi koje mogu biti iskorištene za izradu. Keramika je dobra prekretnica u našoj zemlji. Također su dobre metode za izradu keramičkih uzoraka. Keramička šalica proizvođači ti reći.

Postoji nekoliko koraka kako biste završili pečenje pehar, prvi korak, tiskanje papira. Popularno govoreći, cvijet papira je vrlo tankog filma. Profesionalni točka zove polivinil butyral filma. Uzorak na filmu ispisan na film. Ovo je proces ispisa papira i u prostor za pečenje kup.

Cvijet je su objavili, a onda drugi korak, preslikač. Ovaj korak je vrlo jednostavan, samo držati dobar cvijet papira na čašicu. Međutim, kada se koristi naljepnice, papir se vrlo stan i potpuno prilaže kup. Treba biti bez mjehurića zraka u sredini, a tiskana dio ne bi trebali imati bore. Inače, na prvenstvu će eksplodirati kad se peče na visokoj temperaturi. Situacija cvijeća (to jest, ispisane dio se troši). Ali zato keramička šalica nije standardni dio, sve naljepnice treba biti ruku primjenjuje aplika radnici. Zato deset identični uzorci šalice možemo vidjeti nalaze se u nizu, a tiskani obrasci nisu u ravnoj liniji. To je.

Nakon završetka kup, sljedeći korak je ispeći cvijeće. Ovaj korak je još jednostavnije. Stavite papir punjena kup u peći i pecite na visokoj temperaturi. Ključ za pečenje cvijeće je temperatura. Temperatura je ograničena po boji papira i materijala od keramičkih šalica. To jest, različitih boja treba biti pečena na različitim temperaturama kako bi bolji proizvod. Ako je temperatura niža od temperature potrebne po boji, tiskani uzorak nije sjajni, i boja je svijetla. Ako je temperatura viša od temperature potrebne po boji, tiskani uzorak će postati blijeda i bijela, čak i ako to ne ispisuje. Međutim, materijal keramička šalica utječe i temperatura pečena cvijeta, jer temperatura pečena cvijet je samo dovoljno za otapanje glazuru na keramičku šalicu. U ovom trenutku, keramičke tonera na papir cvijet će prodrijeti u glazuru i pričekajte nakon što proizvod ohladila, boje i keramička šalica su integrirani, tako da keramička šalica ne blijede. Ako temperatura pečena cvijet je preniska, glazura keramička šalica još nije počeo za promjenu i za pečenje je dovršeno. Onda tiskane boje samo priložiti površine keramičkih šalica, a ako uzorak je izbrisala s mokrim ručnikom, će otpasti.

Keramička šalica završi postupak pečenja i upotpunjuje cijeli proces tiskanja uzorak. Međutim, treba napomenuti da su film papira ni raznih pigmenata ispisan na filmu su netoksični i bezopasan. Film papira se zove polivinil butyral film, koji se sastoji od butyral i alkohol. Razne boje ispisan na filmu su keramičke posebnim pigmentima, to jest, raznih tla i kamenja. Klasa stvari.

Razlika između inox vakuum tikvicu, vakuum kup i keramička šalica je izgled ne imaju fin izgled keramičkih šalica. Iako ima svoje karakteristike, keramička šalica mora posvetiti pozornost na sigurnost kada se koristi, inače će se lako slomiti.


Relevantne industrije znanja