Keramička supa

Veleprodaja keramičke supe u Kini Keramička posuđe za večeru, ploča za večeru za restoran Izrađena od porcelana od AB-a, visokokvalitetni set posuđa nudi pouzdanu snagu i izdržljivost, kao i lagan dizajn za jednostavno rukovanje. Kina keramičke pločice veleprodaja ......

Pošaljite upit Chat Sada

Veleprodaja keramičke supe u Kini  

图片45_副本.jpg

Keramička posuđe za večeru, ploča za večeru za restoran Izrađena od porcelana od AB-a, visokokvalitetni set posuđa nudi pouzdanu snagu i izdržljivost, kao i lagani dizajn za jednostavno rukovanje.

图片46.jpg图片47.jpg

Kina keramička ploča veleprodaja Restoran bijele okrugle večerne ploče hotelske pločice Kutija za objedovanje namještaja je također bez BPA-a, tako da nema potrebe da se brinete o BPA-u odlazeći u hranu ili piće poput nekih plastičnih jela i kontejnera.

QQ图片20180820095130_副本.jpg

Garnitura posuđa iz kamena može se bezbedno koristiti u zamrzivaču, mikrotalasnoj pećnici i pećnici, mada budite pažljivi, jer će se ploče zagrejati. Garnitura posuđa može izdržati maksimalnu temperaturu od 572 stepeni (Fahrenheit).

图片48_副本.jpg

Zašto nas odabrati
P1: Šta je sa MOQ?
O: Obično 1000pcs / dizajn. Međutim, za našu normalnu trpezariju, posuđe, keramičke pločice, šolju i kobasicu, keramičku šolju i kafu mogu prihvatiti i malu narudžbinu.

P2: Šta je sa vodećim vremenom?
O: Slobodno za postojeće uzorke, u roku od 5-10 dana;
20-40 dana za redovnu narudžbu nakon prijema depozita;
Ako je potrebno otvoriti kalup, uzorci oko 10-15 dana. Bulk porudžbina oko 30-50 dana.

P3: Da li prihvatate OEM uslugu?
O: Da, naravno. Možete nam poslati svoj dizajn, možemo pratiti vaše zahteve i učiniti robu za vas.

P4: Kako se suočiti sa neispravnim?
O: Prvo. Naš Tea Cup se proizvodi u strogom sistemu kontrole kvaliteta, a defektna stopa će biti manja od 1,5%.
Drugo. Ukoliko bilo koji proizvodi koji ste dobili imaju defekte mi ćemo vam slobodno ponuditi količinu nedostataka u narednim naredbama. Ili možete da odbijete troškove defekata u narednim naredbama.

P5: Koje je vaše glavno tržište?
O: SAD, Francuska, Njemačka, Holandija, Span i tako dalje.

Hot Tags: keramička supa, Kina, proizvođači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, jeftini, popusti, niska cijena, napravljeni u Kini
Srodni proizvodi