Keramički kauč za kafu i set tepiha

Prilično šareni keramički šoljica za kafu i tanjir postavljen u kineskom keramičkom kupu i taverni, kupu i kafeu PRETTIEST TEA I KAFE: Na kraju elegantne večere, služite svojim gostima topla pića sa ovim šarenim šoljicama i tanjama koje su odlične za formalno i zabavno prilike i slično .......

Pošaljite upit Chat Sada

Prilično šareni keramički čaša za kafu i tanjiri postavljeni u Kini  

图片64_副本.jpg

Keramički kup i kobasica, kafa i kobasica
PRETTIESTNE ČEŠKE I KAFE KUPS: Na kraju elegantne večere, služite svojim gostima topla pića sa ovim šarenim šoljicama i tanjama koje su odlične za zvanične i zabavne prilike.

图片65_副本.jpg

Veleprodaja 150ml keramičkog čaja i čarapa sa srčanim dekalcima
BRIGHT & STYLISH: Naše ploče i šolje dolaze u set od šest zaslepljujućih čvrstih boja - plave, zelene, narandžaste i žute boje.

图片66_副本.jpg

Artikal br .: HT-SM-303
Dimenzija:
Kup-Dija: 80 * 85 * 48MM
Tanjir-Dija: 141 * 20 * 92MM
Boja: žuto / plavo / zeleno
MOQ: 5000SETS
Plaćanje: T / T, L / C

QQ图片20180820103100_副本.jpg

Veleprodaja Decal Stoneware Cup & Tavra

VISOKI KVALITETI PORCELAIN:
Ovaj težak set posuđa je napravljen da traje. Ova jela će izdržavati prekomjernu upotrebu, iz dana u dan, i neće lako razbiti, lomiti ili čipovati.

Kvalitet proizvoda
1, Svi naši isporučeni predmeti su BEZBJEDNOST, MIKROVALA I BEZBEDNOST
(zlatne i srebrne boje / galvanski predmeti se ne mogu koristiti u mikrotalasnoj)
2, Svi naši isporučeni predmeti imaju NO LEAD, NO CADMIUM i nema nikakvog štetnog teškog metala.
3, nema nikakvog izvana, CRACK, SCRATCH, BLACK SPOTS itd. Ove vrste defekta na bilo kojoj od naših isporučenih stavki.
4, Garancija stavke i garancija mogu biti više od 5 godina, ako su stavke pod normalnim i odgovarajućim usisavanjem, što je detaljno pomenuto kao USAGE & MAINTENANCE.
5, predmeti se rađaju ručno, postojaće mali i mali iglu, rupa itd. Ove male mane, glazirana površina ne bi bila glatko savršena, za ovakve situacije, koje se ne mogu savršeno izbjeći, ako Vi ste kompletista, molimo vas pažljivo odlučite za narudžbu, ukoliko imate bilo kakve sumnje u vezi sa našim proizvodima, molimo vas da nas kontaktirate unapred, pre nego što kupite narudžbinu.
6, Sve naše isporučene stavke, koje se uzimaju u prirodi, ne koristimo nikakav softver, kao što je PHOTOSHOP, kako bi se stavke slika učinile mnogo bolje i odličnije, nadamo se da će ovo učiniti da slike odražavaju stvarne stavke Blizu koliko možemo. ali to ne može izbjeći razliku između stvarnih stavki, veličine, boje i oblika slike, veličine, boje. Molim vas razumete prihvatanje ove tačke.
7, opisujemo sve informacije koje se odnose na stvarne stavke, ali veličina, težina, boja itd. Ove informacije imaju malo odstupanja upoređujući informacije o stvarnim stavkama, za ovo odstupanje, što je rezultat ljudskih faktora, ne možete izbjeći savršeno, ako imate bilo kakve sumnje o našim proizvodima ove informacije, molimo vas da nas kontaktirate naprednim.

图片67_副本.jpg

Hot Tags: keramičku čašu za kafu i set tepiha, Kina, proizvođači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, jeftini, popusti, niska cijena, napravljeni u Kini
Srodni proizvodi