Šarene keramičke pahuljice od pirinča

Korejski stil prilagođene boje glazirane veleprodaja pirinač soup keramičke posude crtani doraemon dizajni su suviše slatki da se sakriju! Dakle, postoji jedan na ostrvcu i jedan na unutrašnjoj strani posude! Ova autentična keramička posuda sadrži tri lijepog doraemon-a u različitim bojama. Savršeno za grickalice, ......

Pošaljite upit Chat Sada

Korejski stil prilagođena glazirana glazirana keramička posuda za pirinaču od pirinča

图片119_副本.jpg

Crtani doraemon dizajni su suviše slatki da se sakriju! Dakle, postoji jedan na ostrvcu i jedan na unutrašnjoj strani posude! Ova autentična keramička posuda sadrži tri lijepog doraemon-a u različitim bojama.

图片120_副本.jpg

Savršeno za grickalice, bombone, pirinač, sladoled i čak sapune i svijeće! Mikrovalna / sigurnosna mašina za pranje sudova. Napravljeno u kini.

图片121_副本.jpg

Korištenje izvrsne sirovine za hranu kako bi se osigurala sjajnost i sposobnost samočišćenja, Otpornost na toplotu i hemikalije, neporozna operacija, izdržljivost.

图片122_副本.jpg

Postupak proizvodnje:
Iz svih materijala i postupaka, imamo strogu kontrolu. Napravili smo korak po korak i kontrolisali kvalitet za svaku proceduru.

图片123_副本.jpg

Certifikat:
Imamo SEDEX 4 stub, BSCI i ISO9001 sertifikat, a mi smo prošli reviziju ASL-a, General Mills. U međuvremenu, mi smo prodavac NESTLE-a, prodavac NE je 100877641.

图片124_副本.jpg

Pakovanje:
Postoji toliko vrsta pakovanja po vašem izboru kako je ispod, sve je sigurno za šolje.
1.Bulk pakiranje: 12PCS / kaseta, 24/36 / 48PCS po kartonu
2.Kruna kutija / smeđa kutija / kutija za boje:

图片125_副本.jpg

Hot Tags: šarene keramičke pirinčane posude, Kina, proizvođači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, jeftini, popusti, niska cijena, napravljeni u Kini
Srodni proizvodi