Ceramic Dog Bowls

Keramička kučka za kućne ljubimce Anti-slip dna Mačka za pse za vodu Bowl Food Bowl ● Razmislite o vrsti materijala koji želite u posudu za pse - neki materijali su izdržljivi od drugih i želite da pronađete posudu za pse koja će trajati (naročito ako je vaš pas je gruba na puzelama ili ako nameravate da ga koristite napolju). ● ......

Pošaljite upit Chat Sada

Keramička kućica za brijanje protiv klizanja donja mačka za psa za vodu Bowl za hranu

图片200_副本.jpg

Razmislite o tipu materijala koji želite u posudu za pse - neki materijali su izdržljivi od drugih i želite da pronađete posudu za pse koja će trajati (naročito ako je vaš pas grubo na puzelama ili ako nameravate da ga koristite ).

图片201_副本.jpg

Razmotrite veličinu i oblik posude - trebalo bi da izaberete posudu za pse koja je proporcionalna veličini vašeg psa kako bi ga lakše pojedele.

图片202_副本.jpg

Morate ga čisti i čistiti kada se ne koristi. Očistite svoju posudu za pse u vrućoj, sapunoj vodi jednom dnevno kako biste sprečili rast bakterija.

图片203_副本.jpg

Razmislite o tome koliko će lako biti očišćena i posvećena posudama - čuvanje posude čisto će pomoći zaštiti vašeg psa od bakterija i drugih patogena.

图片204_副本.jpg

Show Room:
Naša izložbena soba ima mnogo jeftinih keramičkih promotivnih kafa, šolje od keramičkih čarapa, keramičke kružne šolje i keramičke posude, pirinčane posude, ploče, šolje i tanjiri i tako dalje.

图片205_副本.jpg

图片206_副本.jpg

Certifikat:
Imamo SEDEX 4 stub, BSCI i ISO9001 sertifikat, a mi smo prošli reviziju ASL-a, General Mills. U međuvremenu, mi smo prodavac NESTLE-a, prodavac NE je 100877641.

图片207_副本.jpg

Hot Tags: keramičke kese za kuću, Kina, proizvođači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, jeftini, popusti, niska cijena, napravljeni u Kini
Srodni proizvodi