Dom > O nama
O nama
Kontaktiraj nas
Hunan Huatai Ceramics Industry Ltd
Dodaj: Longhuan, Sunjiawan, Liling grad, provincija Hunan, Kina.
Tel: + 86-731-23386808
Faks: + 86-731-23386858
Emaill: manager@hnhuatai.cn

Uvod
Naša firma se nalazi u mestu Liling istočne provincije Hunan, jednog od nekoliko poznatih " porcelanskih centara " u Kini, specijaliziranog za proizvodnju i trgovinu kućanskih porculanskih proizvoda i porcelanskih premium proizvoda.

Uspostavili smo proizvodnu bazu sa najsavremenijim proizvodnim pogonima koji pokrivaju površinu od preko 5.000 m, u njoj se nalazimo naša poslovna zgrada sa više od 1.300 m na podu. Skriveni u tradiciji, ali hrabar u prihvatanju savremenih ideja, mi smo tokom godina povezani sa drugim mega fabrikama za razmenu tehničkog znanja i falsifikovanje strateškog partnerstva, nezamislivog preduzimanja u industriji koja je toliko starija kao ova. Ovo rezultira tehničkom preciznošću i stvara široku kategorizaciju naših četiri različita serija proizvoda, naročito niske temperature, crvenog glaza, kamena, visokog belog porcelana i porculana Magnezije, sa nebrojenim oblicima u hiljadama glaziranih završnih površina dostupnih za izbor. Posvećeni smo i neobičnom zanatu, koji nas izdvaja od drugog - istraživanja i razvoja porcelanskih reklamnih materijala. Sa njihovom hromatičnom energijom i retkim dizajnom. Naši proizvodi iz Kine Red, Imperial Gold i Apple G su izazvali skoro kultne slijedeće po svijetu, s sve većom potražnjom od laika i poznavaoca.

Usvojivši stil upravljanja koji je fleksibilan i zahtevan i stroga politika osiguranja kvaliteta, naša kompanija je nagrađena zahvalnim priznanjima kao što su ISO9000 sertifikacija, SEDEX i BSCI, FDA-CNCA sertifikacija i General Mills Global Factory Assessment Report. Jedna od najpoznatijih imena koja se smatraju našim dugoročnim partnerima su međunarodne luminarije poput Unilevera, Nestléa, Ovaltinea i Krafta, zavidnog stava koji odražava apsolutnu i beskompromisnu posvećenost našim osnovnim vrijednostima: poštovanje tradicionalne tradicije, potraga za tehničkim inovacija i zaštita integriteta poslovanja. Iskreno i iskreno proširujemo naš poziv da radimo sa bilo kojom kompanijom na poboljšanju svega. Čvrsto verujemo da će uspostavljena imena pronaći saradnju koja će doprineti njihovoj vrijednosti, dok će mlade ambicije naći u nama potrebni katalizator, u vidu vrhunskih proizvoda po pristupačnim cijenama, kako bi ih izbjegli od zaborava do priznanja.


Moderna kancelarija:

image001_副本.jpg


Sektor proizvodnje:


201808271646471106328.jpg


Show Room: